leaseservicepartner.nl

LEASE SERVICE PARTNER

Lease Service Partner, uw mobiliteitspartner. Ondernemers, lease-rijders, MKB-ers en wagenparkbeheerders, voortaan kunt u terecht bij één van de geselecteerde BOVAG-bedrijven aangesloten bij Lease Service Partner. Wij als Vakgarage Koopman zijn onderdeel van het Lease Service Partner netwerk, waardoor u ook bij ons kunt rekenen op professionele service en ondersteuning voor al uw mobiliteitsbehoeften. Onze vakkundige medewerkers zorgen met actuele apparatuur en opleidingen dat u mobiel blijft.

Het concept Lease Service Partner: landelijke dekking voor het vakkundig verzorgen van uw zakelijke mobiliteit! Het reguliere onderhoud, een APK of roetmeting, direct noodzakelijke reparaties of onverwachte technisch defecten; u wordt direct geholpen.

24/7 PROFESSIONELE HULP

Niet alleen het standaard werk; ook voor het wisselen van de winterwielen; klaar terwijl u even wacht. Met goede koffie, WiFi en een goede krant. Voor noodzakelijke werkzaamheden aan uw bedrijfswagens werken wij in het weekend door. Doordeweeks hebben we al ruime openingstijden en onze unieke Lease Service Partner Pechhulp voorziet in 24/7 mobiliteit. In heel Europa, ook in uw eigen woonplaats.

De innovatieve leasemaatschappijen en oplettende fleetowners sturen de berijders al naar één van de vele Lease Service Partners, daar deze door heel Nederland vertegenwoordigd zijn én het kwalitatieve surplus bieden t.o.v. de merkdealer door de persoonlijke service. Bij Lease Service Partner wordt u geholpen als klant, niet als nummer. Als zelfstandig ondernemer bent u van harte welkom voor uw mobiliteit: eenvoudig uw afspraak.

SCHADE AAN DE LEASEAUTO

Voor het vakkundig herstel van autoschade, of een ruitschade, is elke bedrijfsauto in goede handen bij onze Lease Service Partner vestigingen. Dankzij de speciale Lease Service Partner Verzekering heeft u géén eigen risico en is uw bedrijfswagen voor de volledige aanschafwaarde gedekt bij diefstal of total-loss. In combinatie met de Lease Service Partner Pechhulp bent u altijd verzekerd van mobiliteit.

Voor de aanschaf van zakelijk vervoer, voor operational of financial lease, op zowel nieuwe als jong-gebruikte bedrijfsauto’s: Lease Service Partner helpt u op elk vlak!